Hardrock halleluljah........

Hej !

Sitter på skolan nu och gör typ ingenting. Såg Matas/Challes inlägg från igår om att jag borde göra mer inlägg men kortare. Ja det kan man ju faktiskt också göra. Så jag får testa det ett tag och se om läsarsiffrorna fortfarande är skyhöga (A)


Alltså en sak jag alltid undrat över är Emos/Hårdrockare. Alla vet vad Emos är va? Dom svarta sakerna på stan som sitter i parkerna på sommaren och jonglerar med bollar och lyssnar på musik i "bergssprängare", alltså inte afrikanerna.
 aja. Jag går ju Teknikprogramet på V-malm och vi delar ju korridor med Emos och Esteter. Dom är ju inte otrevliga och så men alltså  VEM fan vill: Gå klädd i svarta kläder, sminka sig likvit i ansiktet, lyssna på en rockare som skriker ut orden så att det enda man egenteligen hör är gittaren som dom sedan slår sönder i slutet av låten typ. Skära sig i handlederna ? och medans dom skär sig i handlederna lyssnar dom på så deprimerande musik så att man nästan förstår varför dom skär sig? Det bästa av allt med detta, är att dom själva säger: Vi försöker hitta en stil som passar oss... Alltså hallå??? Skära sig i armarna, varför?
 

Ciao !


Förföljd eller älskad?

Hallå hallå !


Emma Fyllde 18 i Söndags ! Grattis vännen!!! :D


Jag vet vell inte riktigt hur jag ska börja i dag. Men jag kan ju bara säga att ett gott skratt är vad jag får nu när jag tänkte på dagen, varför kanske någon tänker då?
        När jag idag kommer till mitt skåp så kommer det bakom mig en kille vid namn Lionel.Han är 19år och går på Ivik. (iv för invandrare typ)  Det roliga med han är att han är kär i Victoria i min klass.
        Det hela startade på fredag 10/10-08  kl 12:10 då jag, victor och Victoria sitter i korridoren. Då kommer han fram från ingenstanns och börjar prata med oss och fråga vad vi heter, han berättar också att han själv heter Lionel och att han bestämt har sett Victoria på ett kort han har hemma. Han bestämmer träff med henne på måndag. Samma tid och plats.

         Måndag 13/10-08 Kl 12:10
Lionel syns komma i korridoren med steg som? ää han springer! Alltså det sägs ju att man ska komma till sak ganske snabbt men snälla rara Lionel? Lionel säger: Victoria jag tycker om dig, jag skulle vilja skaffa barn med dig. plus lite till. Alltså han var inte nådigt fräck :O  Han vet dessutom var hon bor och vilken buss hon brukar åka med :O

         Yes så var vi framme till dagens händelse då. Jag går till skåpet och han kommer bakom mig. Han frågar mig var Victoria är och jag säger jag vet inte. Han börjar du fråga mig ifall jag har någon taktik för hur han ska få henne. (Alltså snälla har man sagt att man vill få små mogambos med kvinnan så känner jag inte riktigt att det finns så mycket mer att göra än att vänta på svar eller som jag skulle ha gjort, tagit busslinje nr 1 till Alnöbron och resten får ni fantisera er till.) I ett tappert försök att hjälpa Victoria så sa jag:
 - Hon har kille, han går på Hedbergska. Till mitt svar får jag:
 -är han svenks ?
- aa?
-Ska jag slå han?
ett tag trodde jag att killen var alvarlig men det var han inte. Mitt i allt så kliver då damen in, Victoria. Lionel sätter sig på bänken och stirrar på henne medans hon fixar med skåpet. Hon går sedan  förbi utan att titta på Lionel och sätter sig på en bänk längre bort. Lionel tittar på mig och säger,
- Ska jag vara vän med henne först och sedan bli tillsammans med henne?

Det var nog allt för sedan så sa jag till john-åke som snackade med killen så nu vet jag inte alls vad som händer.
hahaha

Så till dagen tjejfråga: Hade du velat varit vän med en kille, som ena dagen vill ha barn med dig och andra vill vara vän med dg ?


Dagens killfråga: Det är andra gången du träffar en tjej du är "kär" i hade din första kommentar varit jag vill ha barn med dig ?


Dagens allmänna fråga: Någon som vet vilken värdsdel Lionel är ifrån?


Nu är jag trött, God natt allesammans !!! :D


P.s Vänner är det bästa man har eller hur?


D.s Lionel är faktiskt en jätte trevlig kille, Men alla kan ju inte vara lika bra som jag på att behandla kvinnor (A)

Blogg eller Forum ?

Jag börjar med att säga förlåt för min långa frånvaro från bloggen, spec till dig Matas.


Aja tbx till helgen och alla matcherna då. Vi vann tre av tre och därmed är vi etta i serien. Det gick bra för mig och Beba, vi hade under helgen skrapat ihop 38 gjorda poäng vardera. Alltså i snitt 12,666666666666666666666666666667 per match.


Nu då? jag ligger som vanligt i min säng och tänker på livet typ. Alltså kommentarerna som har kommit in, är det någon som tror att det är ett forum på denna blogg eller? tex: Dina så kallade ''trogna läsare'' väntar fortfarande på alla ''gobitar'' från din helg om man får använda dina egna ord. Om du inte vill att bloggen ska understiga läsarsiffrorna 8 läsare/år (vilket den har nu) så kanske du ska hålla vad du lovar din jävla sopa.
Vi Kulbokas släktet är ju kända för att vara flitiga bloggläsare, vi har sett mycket bra, mycket dåligt, jävligt mycket dåligt, men det här är fan det sämsta vi någonsin sett. Det blir så jävla dålig stämining din blogg kommer upp i en konversation, och jag har haft tålamod, räknat till tio varige gång och hålt tillbaka. Men nu får det fan räcka, nu brinner det verkligen för mig, och Andreas jag ska spöa dig din jävla hora! Vänta dig inget annat.
/Matas 

Plus: 

Jag skulle vilja ha en blogg med mera tränings tips i. Vilka pumpar använder du, har du en påse mjöl och är du en lärning till Plexus?


M.m  men jag vet inte riktigt det är ju endå lite kul att det blir lite "debatt" och annat om det jag skriver (och inte skriver).
eller vad tycker du Charles som har stått för minst 50% av kommentarerna ;)

Yes, Yes. Min dag då? Ja som vanligt typ skolan där vi tittade på Bowling in Columbie eller något sånt. Alltså amerikaner är verklige (ursäkta uttrycket) Kåta i vapen!!!!!! aja,sedan var det hem och lite mat innan jag åkte till Sph och tränade med Orongo. efter det så var det upp till Balders för träning med u18 :P ja det var vell min dag i en kort sammanfattning.

Måste bara säga att Viktor G har ett jätte problem som han och jag höll på med idag nu och jag skulle vilja veta om du har löst det nu Viktor?? skriv svaret i Forumet/kommentarerna.

Hejsvejs

P.s Tack för Godnatt sagan Emma :)


D.s Jag har debatt om partier i morgon, och jag fick Sd och skall prata för deras invandrarpolitik :D


Borta bra, men hemma bäst

Hej !

Helgens dagar gick ju då som resten av veckans dagar, FORT!  Gillar inte att helgerna bara försvinner. Aja, helgen tillbringade jag i sthlm med u18 gänget. Vi hade tre vinnster och 0 förluster. någon som vågar gissa på hur många matcher vi spelade eller?  Nej föresten. Jag är för trött för att skriva mer ikväll, sry alla trogna läsare men ni får vänta tills i morgon med en sumering av alla gobitar från min helg.

// Ante

 P.s    Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge!!! 


Kexchoklad......

God och glad, kexchoklad.

Dagen startade med att jag fick se gårdagens mat från min mage i toan, ja vad kan man kalla det. Bra eller dålig start på dagen?  Resten av dagen var blöt och blåsig.  Förutom på träningarna då var det mest bara blött av allt svett :O 

Dagens händelse måste endå vara då jag Mogambo och Beba skulle köpa kexchoklad på balders innan andra passet för dagen. Först  frågade vi alla om mynt, för det var en selecta apparat. När vi väl fått våra 10kr så tryckte vi nummer 44 som det stod. När sedan kexchokladen rammlade ner hade dom en plan mot mig att ta den och inte låta mig få något. Så fight blev det och medans jag försökte sträcka mig mot apparaten så höll Beba fast mig och Mogambo försökte att ta chokladen men det ville inte jag då så jag höll bort han med. sedan låg vi tillslut där på golvet och sloggs typ :O hahaha då ser jag en hel familj som bara stirrar på oss och håller i sina barn. hahaha det känndes lite fel på någon konstig vänster. 
         Vidare in i hallen och en träning med den roliga L drillen :D jätte kul tyckte jag och Beba :) föresten så var Beba jätte snäll med mig och bjöd på vatten idag :)  Det otroliga på denna träning var att båda Bebas var där så det innebar, The Beba Brothers <3

Hej svejjs allesammans nu är det sängen som kallar :)

P.s  Jag tränade 3 timmar idag och jag var faktiskt duktig Emma :)

D.s Beba vi glömde fysen i duschen idag :(

      


Beba du är saknad!!

Shabba, tjena, hallå.

Då var årets fasta över och "julaftonen" är här.  Ivarje fall för min kära vän Ammar Al-Dallal :D  
       Ja, dagen kan vell jag tycka gick lite för fort. Eller kanske lika bra, så helgen kommer någon gång. Fast då ska man ju till sthlm och spela med u18 laget, lite små kul kan jag tycka ibland, eller?  
       jaja Bg som vanligt på morgonen och Pman var glad som vanligt och skämtade om det mesta :)  Men Beba Brothers var inte där idag heller eller inte som Brothers då utan bara den ena av dom. Träningen var kul med alla lekar som var på schemat, som svarte man, linje jaga. Sedan var det tbx till skolan efter stress i duschen. Väl i skolan så var lektionen inställd.................. KUNDE INTE typ V....... ha skickat ett mess om det då hon endå satt i korridoren då jag kom genomblöt. men nej då drog vi på Dragon House och käkade lunch, jätte gott :) Back to school och matte på schemat och jag fick G på mitt prov, yes yes yes. medans andra fick ynka 4,5 nämner inga namn men aa.
        Efter skolan var jag en sväng på stan för att sedan ta mig till Sph där det var en ny amerikan som sprang i drakborgen och dunkade, sköt och KÄMPADE SOM ETT DJUR, kanske ?  det var ju faktiskt för emmas skull jag tog mig dit, så ja lars-ove hade sina skäl att sitta och stirra på mig ett tag och peka mot Pman :) hahaha
        men men det var vell typ vad man kan säga om min dag.

 Tack och hej, Leverpastej




P.s  Innom islam skall tydligen Fasta kallas för Ramadan eller månaden i vaje fall :O 


RSS 2.0