Bra jobbat!

"Fuad" var den som vann Harry Potter tävlingen här på bloggen ! Bra motiverat vilken tele jag skall köpa.


The End!

Han gör det igen, och som han gör det? Alltså hur står du ut med dig själv ibland pojk? Du kanske inte har läst allt jag skrev i går på Dragons hemsida, men om du har det så tycker jag att du gör det igen för det verkar ju inte som om det har gått in i din röda borg!
Du svek mig igen och jag tänker fan inte tilllåta det något mer, hädan efter får någon annan ställa upp för dig HAMPUS KARNELL!


Peace!

Dom lever!

Har nu fått kontakt med Viktor Gustafsson! Han medelar att vi kan följa han, Patrik, Angus och Sebastians resa genom Europa på http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=263185&section=undefined !
Han gör det bra den där Viktor tycker jag !!!


Peace!

Hur gick tanken?

Hur tänkte jag nu? När jag bloggade på http://Sundsvalldragons.com ?
Jo jag skrev efter känsla och valde att ha lite "pay back time". Efter allt som Hampus har skrivit om mig och allt Pontus sagt till mig =) Det mer Jörgen var enklats eftersom det var sanningen =D Jag vet att han är bäst och att det är han som gör Helex till ett så extremt bra gym!!



En dag är det du som regerar över Helex!

Peace!


Färdig !

Nu har jag skrivit 14inlägg och 15inlägg som ni kan läsa =) så jag vann med ett extra inlägg !!

Peace!

Jennie här

Japp som ni alla vet så har Ante strävat efter sina 14 inlägg på dessa tre dagar. Nu har han tio minuter på sig att skriva ett sista inlägg för att nå det målet. Så jag tog chansen att skriva detta inlägg. Så uppriktigt sagt så är det inte Antes 14 inlägg, utan han klarade bara 13? HAHAHAHAHAHA. Undra hur det känns att vara så nära men ändå så långt i från något man har försökt med i tre dagar.

Nej, men nu var jag elak. GRATTIS ANTE TILL DITT GRISBLOGGANDE, 14 INLÄGG PÅ TRE DYGN. Mycket, mycket bra jobbat. Nu får du satsa på 15 de närmaste tre dagarna då iallfall om du ska vinna över mig. Du är bäst Ante, god natt.

Jennie Johansson
http://jeeyoo.devote.se

Vem vet?

Om en timme så lovar jag att jag fixat skiten!
Då skall jag ha gjort mitt 14 inlägg =) Men vad ska det handla om? Kanske att jag var i hamnen idag? Eller att jag är jätte glad för att jag äntligen skall få träna skiten ur mig i morgon ? Eller att det är min tur att blogga på Sundsvalldragons.com i morgon ? vet itne alls jag ! börjar ta slut på idér nu alltså =O och jävligt trött !




Peace!

Snart!

Nu har jag bara 3 inlägg kvar innan jag nått mitt mål, 14 inlägg på 3 dagar ! Men vad ska jag blogga om nu då? jag får ju ingen kritik av kktaf? Det ända som jag såg där som verkligen förgyllde min tillvaro var att Daniel Ericsson äntligen blivit endel av ledningen =)
Välkommen och B2b Daniel ! Ingen tid att slappa nu inte !! Till bloggen med sprong =D



En hjälpande hand är alltid bra =)


Coach!

Någon som sett Coach Carter?  Den stenhårda tränaren som sätter höga krav för att killarna verkligen skall lyckas på och vidsidan av planen?
I Dragons har vi Pontus Frivold. Ungefär samma filosofi och krav! "Gör det rätt och gör det i match tempo"! Helt rätt tycker jag ! Han vet hur han skall få fram spelare som kan bli något och han gör det med lite jävlar anamma! En stenhård göteborgare, med andra ord =)
Men hur är han annars då? på fritidens alltså? Här får ni en liten inblick över hans hem som säger ganska mycket om honnom, jag gillar spec när han kelar med rollern =O Sedan har han Vera hemma hos sig också =) 


Glad, gladare och gladast =D

Altså Jennie blev sjukt glad då jag kom med förslaget om att grisblogga, titta bara på bilden nedan, hon gjorde det hela till en hejdundrandess fest =)



Glöm inte att tävla om en HP biljett lite längre ner på sidan!!!

God natt! Syns i morgon med nya trevliga inlägg =)

Peace!

Motståndare!

http://jeeyoo.devote.se/ har utmanat mig på grisbloggande i sommar! Jag vet att jag kommer vinna, men dock inte utan eran hjälp! Kommentera varje gång ni läser så jag vet vad som inte blev bra och vad som blev bra ! Och peppa mig gärna att blogga mer så att vi tsm kan vinna över http://jeeyoo.devote.se/ . För vadfan är det för skit blogg ???:S


Peace!

Full?

Hur full är killen här asså? kan inte äns dansa rätt till låten =) haha


Mobil inte barn!

Såg att en viss Sara hade kommenterat vilken telefon jag skulle välja. Bra val men dock lite konstig motivering =O bara för att hennes telefon som hon inte verkar så nöjd med funkar som den skall. Så behöver inte det betyda att en ny telefon inte funkar eller? Fast vem vet vad sara gjort med sin telefon? Man får ju ta den för en telefon och inte för ett litet barn som skall badas, pysslas om och gå ut med på promenad, nej! Sara en telefon skall man prata i, smsa, surfa på internet och använda funktionerna som finns på den. Dom funkar tydligen inte på din mobil nu, men om du hade läst instruktionsboken först så kanske det kunde stå Dimitri ist för neger när han ringer eller skickar mess =)


Peace!


B2b Ante va?

Smhi säger att det till veckan skall bli medelhavsvärme här i vårat avlånga land. Kul att jag då skall tillbringa mina dagar inne i Sporthallen ? =O Eller att Viktor G inte äns är här? Eller att Hampus Karnell inte äns kan vara ute då för sitt enormt dåliga piggment som skulle få huden att flagna eller bli lika rött som hans stopljus till hår!!! Stackarn!!! 
Såg också att du fick lite publicitet i Svenskbaskettelevision om att du dissade p-man ! Det enda bra du gjort på länge då =)
Till Törnell: Vänta tills på Måndag då skall du få se på dissar !!!



Peace!


HJÄLP!!!

Jag tänkte köpa en ny telefon men vet inte riktigt vilken? Jag funderar på att köpa Samsung Omnia eller Lg Arena! Jag gör detta till en röstning!
 Skriv vilken telefon ni tycker jag skall köpa och gärna varför! Den bästa motivationen vinner en billjett till Harry Potter och Halvblodsprinsen!

    

Vinneren presenteras fre 26/6. Eventuell Vinstskatt betalas av vinnaren. Enväldig domare är Andreas Forslund.


Peace! 

Berätta!

Undra var dom är ? Ni vet dom som tågluffar Europa runt i en månad ! Sisst jag hörde av dom var dom i Berlin. Kan inte någon av dom skriva till oss på bloggen var dom beffinner sig just nu, Var dom skall, vad dom gjort, någon rolig insident m.m =D vore kul tycker jag :D




RÖSTA!!!

Gå in på http://st.nu/mer/aretsdrake/rosta och rösta på Sundsvalldragons ! =)


Midsommar!

Midsommar har idag firats med familj och vänner!
Nu är det fifa turnering på xbox360 som själklar jag vinner! Ikväll blir det kanske Alnön med rickard och jennie ifall jag hittar någon som kan köra mig dit, eftersom bussarna inte går :O
Alltså hur tänker dom då? Här i stan är det mest invandrare som kör buss och vilka av dom firar midsommar?  typ ingen :O Så varför inte köra en buss i timmen så att dom som behöver lokaltrafiken kan använda den!!


Peace!

Måndag 22/6-09! Komihåg det!

B2b Ante va? Vänta bara!

Kl är 02:16 och jag vill berätta om min lilla dag som nu börjar lida mot slutet!
Eller titta in på http://sundsvalldragons.com så läser ni Dimitriss inlägg om dagen ist! Annars kan jag medela att jag under helgen skall hinna med hela 14 inlägg! jag vet inte hur men 14 skall det bli!!! Idessa 14inlägg kommer det blandannat att handla om en ljumskmassage, en tävling och lite annat läsvärt! så om ni vill se mig komma tillbaka ännu engång  så cheka in bloggen! 

Peace!

Legenden

Efterträdaren är självklar, varjefall för mig!

Alla som någonsin varit på Helex vet vem mannen med enorma armar är. Han  som visar övningarna i max, som lär en allt du vill veta om gym! Precis, Jörgen! Han är mannen som verkligen brinner för sitt jobb, han vill inget annat än att få fram välformade människor som är nöjd med sin kropp och hälsa.
Han skulle säkert offra en hemmakväll med sambon för att visa lite saker i gymet! Även om han nu skriker lite ibland och kanske spänner sig lite i spegeln, men vad gör det? Han är ändå trotts allt "Jörgen på Helex"!

Dock så vet vi alla att människan inte lever föralltid. Så vem skall efterträda denna mäktiga man? 
Min givna kandidat är Johan Glas ! Killen är som Jörgen och lever för gymet ! Han vet precis hur han skall lära ut för den perfekta "fit for fight" kroppen!!! Dock säger jag inte att han ersätter Jörgen på något vis eller så, men han är ändå en man som kan taöver då Jörgen väljer att trappa ner !



Killen är ju hård som sten!!! Komihåg namnet, Johan Glas!



Peace! 

112 ?

Hallå? vem är det? Varför ringde du mig?
-Va ? jag ringde inte dig du ringde mig?
-Nej, vad ljuger du för? Vem är det?
-Vem är du?


Hasslad, Lurad vad ni vill!
Fick ett samtal härom dagen som undrade varför jag ringt. Men saken var den att jag inte ringt den personen och den personen inte mig ? Hur fan kunde vi prata då tänker Chabo!
Jo, det var en tredje person som var inblandad och ringde oss båda med två telefoner som sedan sattes samman så att vi hörde varandra och trodde att den andra hade ringt men i själva värket var det den som var mellan oss som orsakade detta =)
Hyfsat kul ändå!

Aja, vill bara säga att det är ett rekord här på bloggen! Hela 112besökare var här den 4/6-09 =) Inte dåligt alls det !


Peace !


Snart LOV =)

Back on track!

Då var man en till dag närmare döden och en dag längre från födseln då!
Skolan tar snart slut och nästan alla är väl klar med prov och betyg m.m. Själv är jag inte det, två prov kvar som måste fixas!  Annars är det en slapp vecka som börjar fast träningen börjar, SKÖNT! Dags för försäsong med löpning och annat roligt.
Har tänkt på det med att gå ut trean, hur är det egentligen? Visst skönt att inte ha skola mer, skönt med att börja jobba och så, men hur är det med tryggheten som alltid varit där med kompisar, studiebidrag m.m. Nu börjar allvaret då det gäller att klarar sig i samhället. Skolan och polarna försvinner till viss mån, folk man träffat varje dag kanske flyttar ut i världen och kommer hem en gång per år eller i gång var tionde år =O vem vet?¨

Hejdå skolan och tryggalivet?



Peace!

Piratpartiet!

Salut, era lagbrytare!

Som dom flesta vet så går Sverige till eu-val nu på söndag och det är med stort intresse jag följer Piratpartiet. Deras huvudsakliga fråga är då att få bort denna makt som eu har fått över Sverige iform av att ipred lagen och mycket mer. Internet har varit och bör förbli ett fritt område och inget styrd, övervakad lekplats som Eu skall bestämma vem som gör vad?
Alltså  jag hoppas verkligen att alla förstår att idén med "Lagen om fildelning och allt det" inte kom från Sverige. Det var Eu som ville ha det och fick Sverige att införa ett förbud mot fildelning och nerladdning av musik, film och annan media. Piratpartiet vill att det skall vara ett fritt internet m.m. Därför gott folk fick jag min kära pappa att lägga sin röst på dom. Så på söndag hoppas jag att många fler följer hans kloka beslut och lägger eran röst på Piratpartiet!
(Fick dock träna nonstop hela dagen och natten tillbringas ute på baksidan för att kyla ner kroppen under sömn, vilket skall ge en effektivare förbränning och uppbyggnad av muskler) det är min pappa i förhandling det =O God natt !!

Peace!


Grattis !! :D:D

Grattis världens bästa Sarah !!!!! Hoppas du har och får en toppen dag =)





var bara det jag ville säga =)

And the loser pic!

Nja, inte i klass med sebbes bild men helt okej ändå =)



Lite dålig vinkel, man får ingen riktig bild utav Sara utan mest bara av Hampus.

The pic!

Här har vi då bilden som vinner. Den vinner pågrund av passionen i bilden då man ser kärleken i ögonen och det är som ett läge precis innan första kyssen =)



Vackert Sebastian!! Precis den bild jag ville ha !!!

Grattis Grattis Grattis!!

Sebastian Wedin har vunnit bildtävlingen ! Vinnarbilden ses i morgon här på bloggen!!!

Peace!

1timme kvar !!!

One hour left !!! Sen vet vi vem som är 0,5kg proteinpullver rikare ! betta på http://betson.se =)

Andreasforslund.blogg.se

Året är  2009 och än har vi inte lyckats med att till 100% att få radarsystem som funkar pga att jorden är rund?

Att ett plan lastat med nästan 300 pers försvinner ner i Atlanten och ingen vet riktigt var, känns inte riktigt som 2009. 
Men det är tråkigt att det händer och hoppas dom tar lärdom utav det. Precis som jag tycker förloraren i tävlingen skall göra, Lära sig av sitt misstag. Den ena bilden såg man passion och tanke i. Medans den andra bilden var bara för bildens och vinstens skull. Tråkigt tycker jag, men snart vet vi vem som är vinnare!!!

Såg att en viss Macke skrev en glad kommentar. Du har helt rätt macke, ledningen har gjort ett jätte bra jobb med att få mig på fötter igen. Dock så har det  framkommit att Charles Lindberg är mannen som drar det tunga och stora lastet i kktaf ! bra jobb Charles och tack för en possitiv kommentar Macke =)

Snart är det klart !

Peace!


Staden på cykel, kanske är dom sån där hyckel?

Ångpanneföreningen var min plats i 9långa timmar idag !

Utan ventelation och med en trög burk att arbeta med. Det var min dag! hur var eran?

Prao var det på grundskolan, nu är det praktik. Så, jag har praktik och inget annat. Säga vad man vill om det men så är läget, även om jag inte gillar det.
Det är nästan som celibat: ensamt, instängt, tråkigt och jobbigt. Det får mig att i sin tur tänka på folk som lever i celibat. Varför? Endel kanske  gör det för att dom har en tro, andra för att dom är uttråkade och vill hitta glöden typ. Sedan har vi dom som bara är det. Då säger jag finn ett fel.... Precis Viktor ! dom som bara är det, antligen så vill dom ha uppmärksamhet då dom skryter med det på krogen eller så får dom aldrig "komma till". Så dom säger att dom lever i Celibat bara för att ha något att skylla på ! (Vet en som kanske borde testa att skylla på det).
Men men nog om det, för vi har ju faktiskt en tävling som skall avgöras i morgon. Har fått två bilder som ligger nära varandra i vinstkampen, dock så vet jag vilken av dom jag kommer välja ! Ett sms skickas till vinnaren då tiden går ut och han  pressenteras även på bloggen på Onsdag morgon !!


Anter boat, maahalohmeh!

Peace!


RSS 2.0