Klippet !

Såg ett klipp nu med min kära kamrat och NHL proffs, Tolle! Tror han får öva på sin nervositet =O




Peace!

Ett samtal på curres!

2 dagar kvar sedan är det klart !

Alla vet vad en som kallas stalker är va? En sådan person som får för sig att följa efter folk. Då menar jag inte att dom följer efter dom en gån påväg till ica, utan var dom än går så håller stalkern reda på var dom är och förföljer dom.
Är det någon som känner att dom vet någon sådan person som är lite efterföljsam. Alltså lite mildare verson av Stalker? typ kanske som hon som gillar ling? Hon tex har skickat in en bild till St's Lilla st. Där han var idol för en dag, hon har ritat en teckning till honnom, hon tar autograf av honnom efter varje match (ifall han inte smiter ut bakvägen =)) m.m. Man verkligen märker att han är allt för henne i idol väg ! En riktigt älskad person. Tror ni man skulle kunna få honnom att vara ett pris på nästa tävling? En helkväll med Johan Ling liksom =O ? Får ta och kolla med han om han skulle kunna tänka sig det för en slant =)

Glöm inte bild tävlingen gänget !!



Lyssna på texten =)


Peace!

Cykeldagen!!

"Men jag ska ju vänta på sara!"

25, någon som känner igen den siffran från idag kanske ? Precis, det var 25grader i Sundsvall idag =) riktigt nice för oss som var på hedbergska och lira boll. Eller dom som kom förbi innan dom skulle på festen osv osv!  Det var så pass bra väder att jag och Fuad valde att ta cyklarna vart vi än skulle idag ! Det blev väl uppskattningsvis några mil på cyklarna idag ändå =)
Igår var mitt internet trasigt och inget inlägg blev det då, men men ni är väl vana nu ? Jag känner inte suget att blogga jämt, när jag väl gör det så är jag typ så lågt ifrån en dator med internet som man skulle kunna komma i princip.
Har även fått in några nice'a bilder nu till tävlingen som slutar på TISDAG! Tänker inte berätta mer än att en av dom var riktigt bra och ligger etta just nu !
Kan också berätta att Lakers är i final nu =D


Peace!!


Sissta Chansen!!!!

Allesammans jag ger er till Tisdag nästa vecka att fixa en bild. Den skall vara i min inkorg kl 23:59 natten Tisdag mot Onsdag senast!!!

Simon Karnell hälsar att han skall fixa det och vinna allt !



Peace!

Svar på tal!

Upprörd papparazi, var det du eller jag som bestämde hur tävlingen skulle gå till? Skicka in en bild du då så slipper jag detta !!!!

Barca vann med 2 - 0 i Championsleague finalen!

PS!!!

Någon som har bilden eller? Annars så har jag inget annat val än att ge priset till Hampus som har kommit med den sämsta bilden någonsin men ändå den enda =O !!

23:30 sissta stund ! Skicka till [email protected]

Final tid =)

Fotboll på kanal 6, Barca - Manchester. Men vem fan bryr sig ?  Jo, nästan hela världen!!!!!!!!

Själv så väljer jag plugg framför fotbollen, eller jag kombinerar dom. Barca leder med 2 - 0 i 83 min!
Messi med ett snyggt mål =O dock så har jag hört att Anders Öhrn inte alls bryr sig, utan ist sitter på Facebook!! Men tror bestämt han har sommnat nu med datorn i famnen eller? =)



God Natt !!


Sm-guld resulterar i nytt golv!

Hallå, hej!

Just i denna skrivandets stund så kom jag och tänka på att jag faktiskt bor i en stad som tog sitt första lag sm-guld för ca 1månad sedan =O Alltså egenteligen är det sjukt grymt ändå ju !  Dessutom så röstade man nu i komunfullmäktige igenom förslaget om ett nytt golv i sporthallen =)   Pontus var inte så ledsen efter det beslutet vill jag lova ! Titta här nedan får ni se =)




Han hälsar att det är BG innomhus som vanligt i morgon =)


Är det någon som vill vinna tävlingen med proteinpullvret eller ? sissta dagen för bild får bli exakt om en vecka kl 23:30 !


Peace !

......

Ja, någon gång måste väl även detta hända. Vi spelade mot Västerås kl 15:00 i Valhalla A-hall. Uppvärmningen var bra, och alla visst vad som gällde. Do our Die!
För oss som inte alls värkade fatta allvaret så blev det skit. Vi lät dom skuta treor öppet och vi var inte mentalt med i matchen. Det var inte alls ett taggat Dragons på banan utan ett par tröga huvuden som inte alls visst innerbörden av matchen. Även om Viktor var duktig så hjälpte det inte idag, vi vinner som ett lag och vi förlorar som ett lag. Idag förlorade vi som ett lag! Nu får vi hoppas på p92 eller p93 som har gått vidare till Semifinalerna.

Go Dragons!

Själv skall jag söka upp ett gym där man kan träna bort all frustration från matchen!

Peace!

Klarar inte av det =O

Dagen till ända och det har inte alls gått som jag trodde =o med bloggen asså ;)

Hinner verkligen inte alls med att lägga upp tre inlägg då vi knapt är något alls på hotelet och det är endas här vi har internet. Men hoppas ni har översyn med detta och att jag får kompensera er med att blogga mer då jag kommer hem =)
I dag så gick allt enligt planen, vi vann första matchen och förlorade andra! Det var precis vad vi ville! För annars skulle vår väg till guldet vara mycket mer komplicerad än den nu blir.
Första matchen mot Lobas var lite nervös i början då vi viste att dom skulle spela zon som vi har haft problem med. Men vi lyckades knäcka den galant med Robins skarpa bössa, Matas returer och en domare som erkände sina kompensationsblåsningar så var det helt klart att vi skulle vinna ! Att Olle Mellersted sedan gjorde den bästa matchen någonsin var pricken över i:et  =)
Andra matchen var ingen uttalad läggmatch men det blev nästan så att alla i laget kände det då ingen brydde sig om ifall Örebro krossade oss med 10 ;)

Själv då? ja inte några höjdar matcher kanske, men huvudsaken det går som det är tänkt för laget så är jag nöjd, dessutom börjar jag sakna gymet och springturerna runt sticksjön med stenväskan på ryggen!

Ligger på rummet nu och försöker lista ut hur jag skall flytta på en 300kg tung Matas som sommnat tvärs över sängen ! Väcka han, det är det inte tal om ifall man inte vill ha stryk. För väck aldig en björn som sover, eller hur Olle ?

Går ett ryckte på Göteborgs gator om att Kktaf är på g med ett riktigt bra inlägg =O in och kolla tycker jag !! :)

Peace !

God Natt!

God natt läsare och om ni vill så syns vi i morgon!

Tog också reda på vilka vi möter i morgon och det är Labas i första matchen och Kfum Örebro i andra matchen =)

Peace!

Dagen som varit!

Shabba!

Idag har vi då vunnit två matcher av två och det ganska överlägset! Förmodligen så vinner vi gruppen ifall vi vinner första matchen imorgon, dock så vet jag inte vilket lag det är vi möter i morgon men det visar sig nog.
Jag, Hampus, Charles och Dimitri tog oss efter matchen in till stan för lite shoping. Jag köpte ett par Nike tofflor och det var allt vi hann med innan stan stängde portarna till jublet av Gaissuportrar som hade sin march mot gamla Ullevi! För ikväll var det derrby mellan Göteborgs stoltheter IFK Göteborg och Gais IF! 
Någon som vet hur det gick i den matchen eller? Det jag vet är att polisen inte riskerade något då dom hade allt från häst poliser till hellikopter =O

Just nu så har vi i mitt rum precis kommit hem efter en vistelse på SF. Vi såg Änglar och Demoner vilken jag starkt rekomenderar andra att titta på!!! Riktigt bra film! Annars så har det varit lite käk, en träff med Pattis, lite brottning med Charles och Dimitri, plus lite små städning i rummet efter den fighten som jag vann =)

I morgon är det kl14:15 som första matchen spelas och den andra kl 16:30! Om ni inte kan vara där så håll er uppdaterad här ;)

P.S Uppdaterar så fort jag kan varje dag !!!!


Peace!

hej

Hallå!

Dagen började vid 7 då det var frukost på hotellet, sen fick jag ont i tån.

Vi segrade i båda våra matcher






Tillbaka till min tå, som vi alla vet har min tå en lång och speciell historia inom sundsvall dragons, tex var det den som avgjorde sm-finalen 07/08 till solnas fördel. Hur kan nu undra? Det var ju så att jag mötte upp Peter Bogner i halvtid och han fick ta sig en sniff, färskt är minnet och vi alla minns hans sjuka clutch-performence på 42 poäng och 19 returer sista 5 minuterna.

Någon som vill komma och chilla på mitt hotellrum ikväll? Endast pojkar under 11.












I brist på vetskap!

Labas!

Tåget är lämnat och hotellet är intaget, Clarion hotell för att vara korekt =)

Tjejerna har ca 1timme kvar medans vi har ätit och bara tagit det lungt. Just nu ligger jag och tittar på reprisen mellan Cska - Panathinaikos. För första gången någonsin är det någon som läser min blogg live medans jag skriver. Jag presenterar denna personen stolt, som Charles Lindberg =) 

Annars så är det väl inte så mycket att säga mer än att jag Matas, Viktor och Robin chillar tillsammans på ett skönt rum med kök och utsikt över bangården =O  Kommer lite mer ikväll då det b l a kommer lite bilder på rumet och slutet av resan ner hit till Västkustens pärlstad ;) 
Måste berätta att David Asplund åt dubbla min portion med mat idag och lyckades dessutom att äta upp den innan jag ätit klar. Dessutom åt han upp Yasins rester, vad ska det bli av med den pojken?

Hörs ikväll!!


Peace!



 

En resa i bild och text!

Resan började kl 8:35 från Sundsvall. Nu två tågbyten senare sitter vi på tåget från Stockholm ner till Gbg! lägger upp lite bilder som får beskriva resan ner!



En matsugen olle och Dimitri, lite små trött kanske ?





Även Matas och Viktor ville tysta sina magars VRÅL!!!




Men Pontus ville ist för att äta med oss, sitta och skriva kärleksbrev till sin hemliga kärlek!





Pontus ville verkligen att allt skulle komma från hjärtat! Här en kärleksfull funderare med blicken mot naturen (L)




Med solens sken utanför kom också texten till Pontus !




Sur blev han då han märkte att vi tog kort på han =O Måste var känsligt tid i livet för Pontus, som annars med än gärna poserar på bild. För självkär som han är, backar han inte för en ända sekund i rampljuset =)

Vi sitter nu i 1klass på x2000 Från Sthlm till Gbg. Men som vanligt då vi "tattare från skogsstaden" (Citerat Pontus) skall resa med 1klass så måste konduktören alltid titta en extra gång på biljetten för att försäkra sig om att det inte blivit missförstånd någon stanns =O För hur offta är det en zigenare från granloholm och ett rödljus från Alnön åker förstaklass liksom ;) Men men, vi slipper åka buss i 9tim som Tjejerna gör. Dessutom har dom en sur busschaffis som hotar att kasta ut dom vid minsta "för höga ljudnivån" . Ingen Hansa där inte =)

Peace ! 


3dagar, en sjuk och en stukad fot!

HELLO!!!

Alltså när man är sjuk och typ alla i familjen och vännerna vet om det. Varför är det då alltid någon pajjas som skall fråga, Hur är det? Vad svarar man ? -jo bara bra, tackar som frågar =) eller ? Alltså alla vet ju att det inte är bra och man kommer inte precis skalsätta hur dåligt man mår =S

Med detta vill jag medela att jag är sjuk och less på frågan, Hur är det?

Annars idag har jag bara glidit runt och chillat, haffa en dator på Siba efter några tappra försök på konkurent butiker som Mediamarkt, där en trogen läsare Jason Perera jobbar !  Så kom ihåg att svänga förbi han då ni handlat något, så han kan regga det =) (15% till mig ?)

Har funderat på en telefon också, då min har tappat sitt "bästföre datum". Men jag vet inte riktigt vilken jag vill ha? eller jag vet vilken jag vill ha men det är ju inte en jävel av tattarungarna på Kalmarvägen som har någon att sälja, så jag måste spara pengar. Ungefär i Juni kommer jag ha råd med en Samsung Omnia som jag vill ha =D

Nu är det bara 3dagar kvar sedan åker vi till Gbg men dock så är jag sjuk och Dimman stukat foten. Kanske att vi får se matcherna från bänken =O Mer om det ifall ni följer bloggen under basketpowerfestivalweek i Göteborg! 

Peace! 

Byx statistik......

God Morgon eller God förmiddag, välj själv vilket som passar. För mig passar God morgon. (onödigt att veta för er)

Med detta vill jag bara göra er uppmärksamma på hur mycket jävla onödig information vi får varje dag. Alltså det är sjukt mycket! som tex att ST i förra veckan skrev att Sundsvall har fått en mode byxa. Vem vill veta hur många procent i stan som använder en viss sorts mjukisbyxa =O Kan ju inte vara många fler än fjortisarna som använder dom, som vill veta det !


Peace!

B2B Hampus =)

B2b eller?

Shabba, dagen börjar lida mot sitt slut och sängen är min plats just nu!
Hade träning nu ikväll med u18, och som en liten Surprise så var Robin med idag =) Träningen var chill och vi p91or vann som vanligt över p92 då det var spel =') så det bådar gott för Gbg!! 


OBS Vi lyckades även på träningen att klämma ur Hampus(skaparen av kktaf m.m) att uppge lite information om ryktena som gått runt, och kära läsare, det är sant! Hampus har bekräftat att kvinnan han setts med är Sara Olsson!
Dock fanns inga uppgifter på att dom var tillsammans än men vem vet? en dag kanske vi får in en kvinna i ledningen också =) OBS

Nu blir det lite plugg innan jag tar och inväntar John Blund =)

Tävling: Om du eller ni lyckas få en bild på Hampus och Sara tillsammans!. Skicka då in den till min mail ([email protected]) Bästa bild vinner 0,5kg proteinpullver! Jag är enväldig dommare och bestämmer allt om tävlingen och dess pris !


Peace Out!

Surprise!

Folk och ni andra, Hej!!

Såg kktaf's inlägg igår om caps lock. Alltså jag håller med vem bryr sig ? =)

Har nu efter 2tim håltimme, arbetsstuga. Sitter bredvid Victoria och John som små tjafsar om vem som skall använda John's dator =O Det brukar egenteligen vara Victor och Victoria som gör det men dom har redan haft en "Fight" idag som resulterade i total tystnad för resten av dagen.

Träning ikväll med u18 och vi har nu 4dagar's "tränings läger" om man kan kalla det så. För om 6 dagar är det ju Göteborg där jag anser att vi har goda chanser att med p91 ta guld. Det var inga riktgit starka lag som anmält sig i våran serie. Men men, mer om detta läser ni här med början IDAG ! Jag tänkte nämligen att det är lika bra att jag tar tag i bloggandet nu, så att det blir så bra som möjligt då bloggandet från Göteborg sätter igång! För inget blir ju bra om man inte är förbered med det både psykiskt eller fysiskt  =) 


Peace Out!


Bye bye ='(

Förlorad eller bara borta ett tag ?

Alla har vi väl sätt en sådan film då det är en nära bekant eller anhörig som dom skall säga hejdå till och det kommer sorglig filmmusik. Dom scenerna där det verkligen är så känslosamt och musiken gör det hela läget bara än mer känslosamt ?

På jobbet idag så skulle vi ta farväl utav en av grabbarna som skall flytta till göteborg. Trode ett tag att tårar och det inte skulle komma alls men.
 Det hela började bra med skratt och glada barn. Vi var vid lokalen fikade lite och hade roligt. Sedan ner till gymnastikhallen för lite killerboll och fotboll. När allt var klart och vi skulle säga hejdå så var det bara en sak som fattades för att det skulle vara ensådan film scen ni vet. Musiken! Tårarna var där och jag visste inte att det var så svårt att ta farväl...
Kommer sakna den dära glada killen som alltid gav en positiv energi! 


 


Peace Out!

Kärlek, kärlek eller försvunnen kärlek?

Gott folk och Ledningen !

Jag känner ingen ro eller kärlek i bloggandet längre, det är inte som förut då bloggandet kom till mig eller att vi möttes halva vägen likson. Ist nu så måste jag komma till bloggen helt ensammen utan förhoppning eller motivation? :O alltså missförstå mig inte. Jag kommer INTE att sluta blogga men jag har lite problem att hålla mig motiverad.
Så om ni tycker att det är lite onärvarande så får ni skicka ett mess till mig och peppa mig lite, men jag tänkte varje fall att under festival veckan i göteborg att jag skall ¨få in minst tre inlägg om dagen, givetvis med match referat och andra gobitar från tiden mellan matcherna och kvällarnas små påhitt =) Tänker även göra lite filmklipp och bildspel som jag lägger upp här på bloggen då också ! Så om det är någon som undrar över Sundsvall dragons u18 lag i göteborg nästa vecka, Hälsa dom: andreasforslund.blogg.se

Kvällens fråga:
Mannen som har hittat kärleken till en flicka, vackrare än allt på denna jord. Vem är det?


PS, Ni som vill messa litte peppmedelande eller så, 073-03 24 012





Pluggar och tittar på Söndags party!

Ja det är vad jag gör denna söndags kväll. Har faktiskt skrivit en uppsats nu och skall börja på min andra ! Mer om min kväll kommer sedan!

Peace!

Peter Bogner!



Bra jobbat Charles och Daniel!!!!

Bilder från finalen!



Charles och  Daniel i harmoni innan intervjun.





Öhrn påväg in och gratta drakarna till seger!



Och han var obeskrivligt glad =)




Nätet skall ner!




Champis skall självklar drickas!




Lagbilden!




Pontus svar på frågan ifall vi skulle ha Bg på morgonen =)

Thunder Doug!




Glada grabbar efter sm guld!




Lagbild (A) haha



Mer kommer innom kort =)

Mäkta imponerad!

SM GULD, SM GULD, SM GULD!!!

I skrivandets stund så kan jag konstatera att sprit passar vissa bättre än andra, eller hur HG? =)

Dagen började med lite inköp för resan till Solna. En subwaymacka som skulle stilla min hunger inför dagens uppgift i Solna. För det var där det skulle hända, det som inget lag i Medelpad någonsin varit med om!! Ett Sm-guld! Dragons vann den sjunde och avgörande finalen mot Solna och är nu Svenska mästare. Mäktigt! Eller som Peter uttryckte det, skitskönt!

Matchen kändes som avgjord redan i halvtid då Sundsvall ledde med 23 poäng. Men om det finns ett lag som kan vända på detta så är det Solna. Vikingarna, med Myrthil i spetsen, vände på steken och fick allvar i leken. Med några minuter kvar stod det lika i matchen och spänningen var olidlig samtidigt som ljudet i hallen blev obehagligt högt. Personligen så upplevde jag att 100 Sundsvalls-supportrar överröstade dem 2400 Solnatattare som släpat sig till en fullsatt Solnahall. Trots tappra försök fick de till slut se sig besegrade 69-75. Dom hade gjort det, dom tog det efterlängtade sm guldet och vi som varit med förr vet att det är tredje gången gillt, så även denna. Vi som stöttat vårat kära Dragons utbrast i tonerna: SM GULD, SM GULD, SM GULD!
 
Sedan var det olerys gammlastan för att fira och äta innan resan hem!


SM-GULD!

Senare ikväll kommer bilder och exklusiva intervjuer !! Så glöm inte att kolla in bloggen ikväll gott folk!!

SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD!!

FINAL TIDER!!!!!

Svetten rinner fortfarande efter Euroleague finalen!

Matchen var en riktigt bra match även om det stundtals känndes som att Cska inte skulle klara av att hålla matchen vid liv så var det nästan den bästa  basket match jag någonsin sätt! Cska ligger under med 14 tror jag det var, inför 4Q. Det börjar lite av vaktande med poäng från båda lagen! sedan börjar den bäste kvarten någosin! Cska spelar ett rktigt bra försvar och likaså Panathinaikos. Skillnaden är att Panathinaikos missar sina skott och Cska sätter sina och vi har 1min kvar då det är ett poäng som skilljer lagen åt och resten går till historien som den bästa av alla slut på en Euroleague final någonsin!

Kanske att Dragons match på Tisdag blir en lika bra final mellan Sveriges bästa lag? Kanske att även denna final kan hå till historien som en av dom bättre någonsin!!! Jag och några från ledningen har bestämt oss för att åka ner och se den så ett refferat från matchen i halvtid och efter är att räkna med här på bloggen Tisdagen den 5maj!!! 

Fest igår också hos David Baldwin! Mer om det i morgon då jag förhopningsvis också fått bilderna på mig och Johan Westerlund m.m!!!

Peace Out !!!


RSS 2.0