82 - 71

Tjnixen!!

En dag av väntan har varit vad denna Tisdag vistat sig vara för mig :O
kl 7:30 vaknade jag och väntade på att få åka med Ava till Bg. Där väntade vi på pont tills han dök up, men det var väl inte det bästa precis. Ist för att bara vänta på han hade vi kunna se till så att korgarna kommit ner, men lata som alla var väntade vi bara och "Straffet" för detta blev 70-20 övning där du springer i en 8 över hela basketplanen och springer max 70 och går 20sek sedan körde vi det 10gånger. Måste bara säga att Ledningens representant på träningen (Charles Lindberg) gjorde ett fantastiskt jobb då han härdade smärta som Magnus Samuelsson absolut inte skulle klara! Challe jobbade sig starkt imål tillsammans med oss 3(Johan, jag och Ellen) som inte fick "Håll, började spy, ont i foten, ont i ryggen" eller vad det nu var. Dock vet jag att the one and only, Olle var sjuk ;)

Sedan efter detta uppfriskande löppass så drog jag till skolan där jag fick VÄNTA på lunch i ca 1tim då maten inte hade öppnat och min fysiklektion var inställd.
After scool så blev det jobbet där det var chilling in the hood typ, lira lite korgboll med några av grabbarna. Ner till borgen och träna för att sedan se dragons spela. Seger blev det och 1 - 1 i matcher mellan Norrköping och Dragons.
Challe som även vid denna tid förtjänar en klapp på axeln då han hoppade inte och stod i kiosken även denna match! Bra gjort mannen!!!

Mer kan man väl inte säga om denna dagen mer än att det var endel väntan och lite godbitar här och där.
Bg gänget glöm INTE korgarna i morgon!!!


Dagens Fråga: Vilka är det som är med i Ledningen?

Peace in the midle east!!


P.S: Härliga trummisar som var på matchen idag, såg att Beba diggade med där ett tag!!!


0,4%, Fortfarande en chans asså!!!

Hej, Hola, Salut, Salam och jada jada jada!!

Helgen som varit då mitt folk, hur har den varit ? Jo lite pinsam och ganska jobbig.
Man skulle kunna säga att det är som vanligt eller att det är en förbannelse, vissa säger att det är Orongo, vad vet jag? ja vet inte alls vad jag ska säga egentligen. 
Gott folk ni måste hjälpa oss på söndag kl 14 på Sporthallen, vi måste vinna med 24poäng för att ha en chans att klara oss kvar i norra basketettan. För er då som inte vet riktigt allt så pratar jag om Orongo Dragons. Vi har haft ett tufft första år i Baskettettan och vi har nu hamnat i kvalet för fprtsatt spel i ettan. Vi skulle lika gärna kunna vara kvar utan kval men vi har inte haft något flyt, hemmastudds, lotto eller tur helt enkelt, tror vi minst har 6 matcher vi har spelat jämt och förlorat med 1poäng. Därav läget vi beffinner oss i nu.
Tror nog att det hänger i psyket mycket av våra förluster med, men nu får vi se till att vända på steken och få lite allvar i leken, för på Söndag vinner vi med 24 eller mer så att vi kanske kan fortsätta att spela i basketettan.

Annars då? jo då det har varit helt okej, om man ska yrka på något possitivt så var det väl Andre´s råd om Pastan dom hade i Kista food court! SSSjukt god och applåd till Andre och hans smak!!!! Alltså egentligen så var det väl många saker som var bra på matcherna med, som Rönna, David med fler! Så är det väl det att vi i första matchen inte riktigt orkade på slutet för att sätta punkt riktigt, utan det var trötta ben som avslutade matchen vilket resulterade i förlust med 23......
Andra matchen hängde vi inte riktigt med riktigt men dom var det bättre laget White Eagles helt enkelt.

Lite om veckan då kanske? jo i morgon är det dags för semifinal nr2 mellan Sundsvall Dragons och Norrköping Dolphins kl 19:04 i Sporthallen! Be There som det brukar skrivas...
Annars är det väl skola och träning som vanligt.


Dagens konstaterande: Skolans skalade potatis är inte lika goda som dem med skal!!!

Dagens fråga: Har du sett någon Orongo match denna säsong?



P.S: Jag, Danne och Krille uppträder på skolans "öppet scen" boka in den 24april för att se detta!!! Mer Info om detta kommer medelas av Ledningen!!

Komihåg att det är i motvind och inte medvind en drake lyfter!! Så hjälp oss att lyfta på Söndag kl 14 på sporthallen!!! 

God natt gänget!!!



 

Receptet!!

Trogna läsare!

Dagen D är här !  Dagen då ni alla skall få veta receptet som fick självaste ledningen att hurra och vilja ha mer av. Sannas ToastTM

1 Tomat
2 Pågen toast brödskivor
2 skivor skinka
4skivor hushålls ost
2kryddmått oregano
1 kryddmått citronpeppar
20gram Bregott

Vrid upp ungnen på 225 grader. Förbered en plåt med smörpapper. Tag två skivor bröd och smöra dem. Tag sedan ena brödet och lägg två skivor ost. lägg sedan en skiva skinka. Skölj och hacka sedan tomaten till små tärningar. Lägg sedan tomat tärningarna på skinkan och krydda med oregano och citron peppar. lägg sedanen skiva skinka över tomaterna och två skivor ost. Lägg sedan den andra bröd skivan ovanpå med den smörade sidan uppåt. lägg mackan på plåten och lär ligga i mitten av ugnen i ca 10min tills det blivit lagom brunfärg på brödets ovansida.
Om man vil kan man gärna lägga kantareller på mackan med. Skär dom då i små bitar och lägg mellan osten och skinkan.
Avnjuts gärna med Kvicks lättdryck päron. 8,75kr på Ica. Blandas 4+1.

Hoppas det smakar =) 



Mvh Andreas Forslund

Jag hade tänkt att lägga in massor med bilder från själva tillverknings processen av Sannas ToastTM, men tekniken ville annat. Så jag la bara ut denna bild av Sannas ToastTM som redan fanns på datorn.

Bilden är tagen när jag på bloggen lottade ut en lyxfrukost, lyckliga vinnaren då blev Linus Falhman. Grattis!

 

NNNaaaatttttttiiiiii!!!!

Hej Hoppsan!

Ännu en dag fylld av gobitar som jag tänker dela med er, mina troga läsare.

Kl 8 var det bg som vanligt och där bjöds det på en riktigt god macka. Han som bjöd var ingen mindre än mig själv =) Recept på detta kommer imorgon med lite bilder till :) annars har väl dagen rullat på som vanligt med skolan, som för övrigt var bestående av en lektion idag, Fysik :) sedan var det hemmåt och sova ett tag för att sedan gå på jobbet. 8st idag och en timme senare var jag hemma och käkade för att lite senare åka ner till träningen så taggad som möjligt. För alla vet ju att orongo klass är något man måste bidra med på alla träningar, så även denna.

Ledningen har skött min pr helt perfekt och jag är mycket tacksam för detta. Jag har slagit nytt rekord och haft hela 56st hitts på ett inlägg :O det är allt tack vare ledningen. Så ett STORT tack till ledningen.

I morgon kommer ett lite matigare inlägg med läckra, goda och smakrika bilder. Så titta in i morgon med vet jag :D

Dagens fråga: Planerar du så att du hinner med skola och träning`? Alltså att du inte behöver skippa en träning för "plugg" eller tvärtom ?

Puss hej leverpastej!


Sugen att designa denna blogg?

Någon som är bra på att dessigna bloggar ochvill designa denna blogg ? Hör av er snarast till ledningen !






Mvh: Andreas Forslund

Gott Nytt Inlägg!

Hallå allesammans !

Såg att folk ansåg att jag svek dem på träffen, men sanningen är att ingen var där och att jag inte hade tid då. Men vi får väl taigen det då det är "Gymma med dom grymma" på Helex.

Träning igår med Orongo och sedan upp till Balders för träning med U18. Orongo träningen var bra, mycket fart och fysiskt spel. U18 träningen var också bra till en början men blev lite sämre i kvaliten på slutet. men men så är det väl ibland antar jag. 
Sitter på skolan nu med Felix i en av arbetsstugorna. Vi har hål i ca 1:30tim för att sedan ha En sissta lektion innan helgen. Måste berätta om våran samhälls lektion vi hade idag nere på Ivik ( Iv för invandrare som har problem med språket). Vi startade lektionen som vanligt med närvaro och lite utdelning av olika uppgifter. Då allt är klart och våran lärarinna skall visa lite saker på powerpointen så händer det. Ni vet det som bara händer då det är någon form av invandrare är inblandad. Invadrar musiken drar igång och vi hör massa börja sjunga, klappa skrika och föra ett himla liv. Våran lärarinna går och säger åt dom att vara tyst, vilket dom är i ca 5min innan dom börjar igen. Men denna gång så börjar det med bänkar som flyttas och stålar som dras längst golvet. Sedan kommer musiken, sången, klappen och allt det andra oljudet. Våran lärarinna får ett utbrott, går ut och skriker åt dom att vara tyst(hållakäften). Det blir tyst, ja i ca 5min. Fast sedan fattar ni vad som händer och nu när hon går ut och skall säga till dom så ser vi dom i korridoren dansa och musik ur en bärbarsterio spelas på högsta volym :O Är det inte fantastiskt vart Sverige är påväg :) Vi kanske slipper den tysta bussen, där man blir betraktad som idiot ifall man pratar högt, tappar något på golvet eller hejjar på någon?  :D

Fick en kommentar att jag skulle lägga ner bloggandet också av en viss Sanna Ha...... Om någon vill ha hennes Mail för att terra henne eller något liknande så är det dagens vinst på Dagens fråga.

Jaja, såg att det var lite "Nakna" bilder på mig i kritik bloggen, shit asså :O  


Dagens Fråga: Någon som vet varför Ivik eleverna festade en vanlig fredag? Eller är det en vanlig fredag för alla?


Ciao People!


Semifinal och Stalker?

Shabba!

Nu så  här i slutspelstider så hoppas jag att allas blickar är vända mot basket slutspelet och inte någon hockey. För timrå har ju precis blivit utslagna så då är det ju inge kul längre liksom, eller?

Aja, vidare till dagens ögonblick och gobitar då. Bg på morgonen då pont var lika skämtsam som vanligt, i form av olika "invandrar" skämt :)  Dagen i övrigt var väl som vanligt, plugg,  jobb, träning. Dock så måste jag be om ursäkt till Charles att jag inte dök upp på u18träningen idag pga damernas match i kvartsfinal serien. Men på torsdag LOVAR jag att vara där med riktig Orongo klass !!!  kanske inte så mycket ögonblick eller godbitar i dag endå :O

Stalker tog sig in till Fritzl står det på aftonbladets hemsida:O Alltså vem fan vill Stalka någon som Fritzl, och hur fan kom han i närheten av en man som är omringad av massa vakter och poliser 24/7 liksom :P hahaha

Jag kan också passapå att berätta om en man som är en av dem mest ärade och som jag är gladast av att han fått komentar av, Barack Obama. Han skall besöka Jay Leno i hans Show. Det är något jag tycker vi alla borde titta på, vem vet Obama kanske drar något riktigt högklassigt skämt och kanske även nämner något om denna kritikerrosade blogg som ledningen ser den :D

Lite input också!  Dragons vann idag tredje raka mot Södertälje och detta betyder att dom nu är i Semifinal. Vilket Lag dom möter där är i skrivande stund inte klart.

Sundsvall Saint gjorde en riktigt inponerade insatts då man besegrade Visby med 106-63.

Ja gott folk inte så mycket att berätta om dagen som sagt, men glöm inte träffen i morgon på Västermalms skola i Teknik korridorenkl 10-11 enligt ledningen.

Dagens Fråga: I hur många matcher avgörs finalen i Svenskabasketligan?

Komihåg: Stay black and alert!

                                                              
                                                                                                          

Hyllning till Ledningen

Tjena mittbena!

Ja dagen som gått dårå är ju en dag av känndisskap så att säga. Tex på skolan fick jag några komentarer om att  "där är han som skriver bloggen" och " Han som alla skall få träffa i teknikkorridoren". Ja kan ju inte annat än att bli lite småglad då jag hör dessa komentarer och jag måste väl tacka Charles och ledningen för det. För det är ju trotts allt dom som har skött min pr ;)

Dagen i övrigt har varit himla trevlig. Skolan var ett nöjje då jag och john roade oss med lite bdb hack in på victors bdb och skickade lite kommentarer till små tjejer som han hade fått besök av. Sedan upp till jobbet och träffa David och små barnen :D Alltid lika kul, ner på gymet där jag träffade en och annan männiiska som man kännde.
Till alla som vill veta vad som stod på dagens gym schema så var det överkropp. 3*10 bänk med 70kg sedan 3*10 triseps övning med 55kg. Sedan lite kinns (vet inte hur det stavas) och efter det lite bål övningar med avslutning PLANKAN i 2min.
Ner till Drakborgen där The "kings" var på besök för att förlora stort. Olli hade en bra dag på jobbet med 25p och 11as. Alex och Liam var som vanligt bra.

Såg att det var några som ville ha lite tips om träning och sånt. Jag hänvisar er då till ledningen som får sätta ut en träff tid på Helex så skall vi nog få igång träningen för dom lata som chillar hemma.

Dagens kommentar: " Jag älskar Ronny och Ragge! Jag har tankat alla filmerna och ska gå hem och titta nu". ( En man i 40års åldern som satt på bussen och pratade med en annan man)       

Dagens fråga: Vad heter det i Basket om man får 2 siffrigt i 4 kategorier? 


Lionel back in black!

Hej!

Såg att det var några som undrade hur det gick för Lionel så jag tänkte skriva lite om det nu.
Lionel är en väldigt speciel kille som gillar kvinnor lite mer än alla andra och det kunde vi livligt läsa om i Förföljd eller Älskad?
Han har nu gett upp victoria men dock inte slutat att hejja och snacka med oss andra som var med victoia undertiden hon blev "förföljd". Han känner tydligen Alain också, så jag har fått veta både det ena och det andra av honnom om Lionel. Tydligen skall Lionel inte vara ett dugg blyg att stöta på tjejer han tycker är snygg, han stöter på alla i princip och det ända han vill med dom är att ha sex... Han hade tydligen fått för sig att han var tillsammans med en tjej bara för att dom hade pratat på msn och tänkte ge henne blommor och allt :O alltså chilla mannen. Jag har också fått veta av Lionel att han hade tagit bilder på tjejen som han hade innan han stötte på Victoria men han såg tydligen en likhet mellan dem och han ville då visa Victoria den bilden sa han. Problemet var bara att på ena bilden hade han händerna över hennes bröst och på andra var dom båda nakna :O allt enligt Lionel! När det blev slut mellan Lionel och Victorias lilla "romans" så slutade det med att jag sa till lärarna efter att victoria blivit rädd och ledsen för att Lionel aldrig lät henne vara. Enligt Alain så är Lionel väldigt arg på mig och anser att det är mitt fel att han och Victoria inte blev tillsammans =) haha 
Idag så pluggar Lionel fortfarande på Ivik och stöter på dom mesta, han brukar hejja på mig i matsalen och försöka att hitta Victoria men i det läget är Victoria långt därifrån =D

Dagens fråga: Vad är Snöper??

 (Anders Svensson hotade med det på lektionen ifall jag drog ur kontakten i hans dator)


Ara and Beba back in business!

Shabba !

 Har reglerteknik med Anders Svensson. En mycket kompitent men helt jävla värdelös lärare. Han fick till och med en ut skällning av en av datalärarna då han sa till oss att vi kunde gå hem fast han glömde att vi hade datakunskaps lektion efter :O dom hade värsta bråket mitt i korridoren. Ord som Inkompitent idiot, hållkäften m.m var inget som dom var blyga med att använda. jaja han suger ivarjefall på att lära ut.
Var på gymet igår kväll och ni skulle ha sett en kille som var där asså :O haha han trodde han var värsta biffen och gick runt och spännde sig, körde lite på en maskin spännde sig, gick till nästa körde lite spännde sig. Alltså han vare fet och inte biffig.
Ikväll så blir det inte gym utan Web Tv från Dragons Kvartsfinal match mot södertälje kl 18:55! 
 
En applåd till Beba som är tillbaka efter sin fotskada, han debuterar imorgon mot Umeå.

Ara skall också ha en applåd efter sin kamp om domslutet i OSbrottningen. Hans straff är nu upphävt på obestämd tid.

Back To Bloggen!!

Barn jag är hemma !!!

Äntligen har jag hittat hem till bloggandet igen, tror jag :O
Hoppas att alla har läst när "träffen" är. Annars kan ni gå in på Facebook och kolla med Charles Lindberg. Jag har nu också fått endel hjälp i mitt blogg liv i form av konstruktivkritiktillandreasforslund.blogg.se riktigt bra och läsvärd.

Dagen har varit riktigt chill typ. Började 10:25 med eget arbete på skolan sedan tandläkaren för att sedan åka hem till emma :) Var där i en timme och tittade tv och pratade lite med emma, sedan drog jag till jobbet.  Efter en trevlig timme på jobbet drog jag hemmåt och käkade sedan ner till gymmet. Träffade shanga och lite andra sdffare som hade gym träning. Tog bussen hem och det var det.

Lite skvaller om dagen händelser. Sport:  Timrå vann mot Hv71 med 5 - 4 efter förlängning. Lokalt:  St.nu skriver om Doug Thomas bråk på krogen.   Inrikes: Apa laddar för dagliga raseriutbrott, Tydligen är det en apa som dampar på furuviks djurpark. Skvaller: Här får tusentals fans veta att Metallica-konserten ställs in, Metallica svek igår fansen då deras sångare blivit "akut magsjuk".

Det var väl allt jag hade och bjuda på en enkel måndag som denna.


Chingeling!

RSS 2.0