Söndagkväll = Beck!

Tjinixen.

Efter som det var en argsint själ som ville att jag skulle skriva om lite mer "intressanta" inilägg så kommer här ett inlägg om dags läget i våran värld. 
På Aftonbladet.se kan man idag läsa "Bomb i Kario - minst en död". Är det inte sjukt vad dom gör asså? Vem utsätter civila mäniskor för dessa dåd. Jag förstår inte alls hur folk tänker då man bombar en bazar där det är jätte mycket folk, Kvinnor och barn bland annat.
 Vi kan också läsa "Snygga får lättare jobb". Det var en sak jag Yasin och Ammar satt och diskuterade att det är lättare för "Snygga" tjejer och svenskar. Om Sven Svensson skulle söka jobb på donken samtidigt som blonda bella som är skit snygg söker jobb på donken så tror jag, Ammar och Yasin att det är helt klart att Bella får jobbet. Så också Aftonbladet.

Resterande tid av denna dag då? Jo, klev upp vid 11 för att ta mig till Balders och spela lite. Senare så var det drabbning i NORRA BASKET ETTAN mellan Orongo Dragons och Haga Haninge med Per Hultman-Boye i spettsen. Dessvärre blev det fölust med 68 - 76. Ingen som egenteligen utmärker sig i orongo. kanske Dimman som gör en okey match poängmässigt.

Nu då ? Söndagkväll = Beck på tv4 :)  


Ett inlägg för han som visste vad kissbomb var men aldrig testa det

Hej svejjs Sverige!

Innan jag börjar så vill jag citera min samhällskaps lärare " I Sverige har vi inte invandrare, utan flyktingar".

Jag måste bara berätta om min Fredag asså. Chillade med Ammar, Daniel och Dimitri ett tag innan Ammar skulle hem. När Ammar har gått och vi andra sitter på mitt rum och diggar lite musik från Worldtour som vi spelade så kom vi på att vi skulle logga in på en msn som Daniel och Linus gjort för att chatta med PEDOFILER. Vi loggade in på msn och loggade även in på Snyggast.se där vi skrev att vi var en tjej på 15år som nyss hade duscha och våran msn. Efter 3sek kommer det direkt upp killar som vill snacka med oss och addar oss. Vi skriver lite med alla tills vi hiittar en kille som är lite mer på en dom andra. Efter att han satt på camen och vi snackat lite allmänt så visar killen som är 30+ sin snopp och börjar runka :O alltså trodde vi skulle dö av skratt, han var helt fucked up asså :P. Har en Video som lag lägger in snart.

Annars så rullar väl livet bara på som vanligt. Skola, Jobb, Träning. Fast jag tränar ju inte så mycket nu när jag har skada foten då förutom på Helex och lite med 91orna. Skall gå och springa i poolen på sph med våt dräkt för att träna upp den igen :) 
Dragons är nu klara för slutspel ifall jag räknade rätt(vilket jag alltid gör) och Saints tog en välbehövlig seger ikväll mot Telge. Den matchen var ju faktiskt ganska spännande mot slutet plus att det var lite drama på planen mellan inside spelarna som nästa började slåss :O

Aja nu har jag inte så mycket mer att säga än att till alla som vill ha Spotify. Besök www.lakka.se sedan spotify invites längst upp på sidan.

And thats was al i had to say about that!

Peace!!!


RSS 2.0